lm001

LM001

Precieze stuurrespons. Hoge bochtstabiliteit. Uitstekende grip op sneeuw.
RFT optie verkrijgbaar in bepaalde maten.

REMGEDRAG EN HANDLING OP SNEEUW.
3D-groefpatroon met een nieuw loopvlakdesign zorgt voor een stijf loopvlak zonder de flexibiliteit van de groeven te beperken. De diepe, schuine groeven zorgen voor een hoge afschuifkracht in de sneeuw en daarmee voor een uitstekende tractie op met sneeuw bedekte ondergronden.

HANDLING, STABILITEIT EN CONTROLE OP NAT WEGDEK.
De afgeronde hoekaansluitingen zorgen voor een betere afvoer van water en smeltende sneeuw. De hoornvormige blokken reinigen het contactvlak snel, waardoor het wegcontact en de controle nog verder verbeteren.

UITSTEKENDE WEERSTAND TEGEN SLIJTAGE EN LANGDURIGE PRESTATIES.
NanoPro-Tech-polymeren staan garant voor een optimale verdeling van de silica, waardoor de compound ook bij lage temperaturen flexibel is en de grip en het wegcontact optimaal zijn over een groot temperatuurbereik.

Blizzak LM-80 EVO

SUV / 4X4. Precieze stuurrespons op ijs, sneeuw en smeltsneeuw. Gebalanceerd rijgedrag op nat en droog wegdek. Uitstekende controle.

RFT optie verkrijgbaar in bepaalde maten.

CONSTRUCTIE.
Het richtinggebonden loopvlak met geavanceerd lamellendesign zorgt voor meer tractie en een uitgebalanceerde controle, zodat u ook onder winterse omstandigheden het vermogen van uw auto kunt aanspreken.

HANDLING.
Betere handling op een nat en droog wegdek. Dunnere, stijvere groeven verbeteren de handling op een nat en droog wegdek en zorgen voor optimale prestaties op sneeuw en ijs voor betrouwbare remprestaties, acceleratie en bochtengedrag.

PRESTATIES OP NAT WEGDEK.
De dwarsgroeven met grote capaciteit voeren water en smeltende sneeuw weg van het contactvlak voor een superieure grip op een nat wegdek, zonder dat dit ten koste gaat van de prestaties op een droog wegdek. Minder risico op aquaplaning.

lm80
lm32

Blizzak LM-32C

Bestelwagen.

Uitstekende winterse bestuurbaarheid.

Langdurige prestaties.

Kostenbesparend.

Blizzak W810

Bestelwagen. Uitstekende winterse bestuurbaarheid. Langdurige prestaties.
Kostenbesparend.

STABIELE HANDLING ONDER ALLE OMSTANDIGHEDEN.
De geavanceerde 3D-groeven en hogere negatieve verhouding zorgen voor meer contact op sneeuw en grip in het algemeen voor een responsieve handling onder uiteenlopende winterse omstandigheden.

UITSTEKENDE PRESTATIES IN DE WINTER.
Het geoptimaliseerde loopvlakdesign met het grotere aantal randen zorgt voor een aanzienlijke verbetering van de tractie bij het remmen en rijden in bochten op sneeuw, ijs en een nat wegdek.

w810