allseasoncontact

AllSeasonContact

Maximale controle en balans het hele jaar door. Indrukwekkende grip op sneeuw en natte winterwegen. Goede remprestaties op droge en natte wegen.
Onovertroffen rolweerstand in deze klasse.

Innovatieve veiligheid en zuinigheid… het hele jaar door!
Continental raadt aan om seizoensgebonden banden te gebruiken. Dus zomerbanden in de zomer, winterbanden in de winter.

De AllSeasonContact wordt aangeraden wanneer je: leeft in een klimaat met milde temperaturen, hoofdzakelijk in de stad rijdt, een beperkt aantal kilometers per jaar rijdt.

Technische details.
Indrukwekkende grip in de winter op sneeuw en natte wegen dankzij adaptief allseasoncompound.

Met zijn harsen voor betere winterprestaties en hoog silicagehalte in het rubbermengsel, blijft de nieuwe AllSeasonContact™ steeds flexibel. Deze aanpasbaarheid verzekert uitstekende prestaties op besneeuwde en natte wegen.

Uitstekende remprestaties in de zomer op droge en natte wegen dankzij flexibel allseasonprofiel.

Als een betrouwbare gezel weet de AllSeasonContact-band in alle zomeromstandigheden te overtuigen. Dat is te danken aan de combinatie van open schouders voor uitstekende prestaties bij aquaplaning en stijve profielblokken met minimaal aantal lamellen voor een betere wegligging en uitstekende remprestaties op droog wegdek. Onovertroffen rolweerstand in deze klasse dankzij allseasonconstructie met geoptimaliseerd energieverbruik.

Vanco FourSeason-2

Maximale zuinigheid in alle seizoenen, uitmuntende handling op droog wegdek, uitstekende remprestaties op nat en besneeuwd wegdek. M+S codering en sneeuwvloksymbool. 12 maanden lang zuinig en veilig op weg met de Continental VancoFourSeason™ 2.

Deze bestelwagenband is zoals de naam al aangeeft ontwikkeld voor bestelwagens en transporters en is rendabel en zuinig in ieder seizoen. Aanbevolen door diverse autofabrikanten gaat de VancoFourSeason™ 2 voor maximale remprestaties en veiligheid. De band draagt M+S codering en het sneeuwvloksymbool waardoor de band tevens geschikt is in het winterseizoen.

Vanco Four Seasons2
vanco four seasons

Vanco Four Seasons

Competentie en innovatie van Continental: premium banden met korte remafstanden voor optimale veiligheid. Hoge kilometerprestatie. Geschikt voor voertuigen zoals Mercedes Sprinter, Fiat Ducato en Nissan NV200.

De Vanco Four Season 2 van Continental heeft een krachtige grip en uitstekende remprestaties. De band bevindt zich, door het gebruik van de nieuwste technologieën, in het topsegment als het gaat om banden voor bestel- en personenbussen.

Technische details.
Hoge kilometerprestatie. Dankzij het geoptimaliseerde profiel van de Vanco™ FourSeason heeft deze band een extra lange levensduur en uitstekende kilometerprestatie.

Zeer goede bescherming tegen aquaplaning op nat wegdek.
Dankzij de effectieve waterafvoer van het profiel geeft deze band extra veiligheid tegen aquaplaning en extra grip bij op nat wegdek.

Goede tractie op sneeuw.
Door de solide profielblokken heeft de Vanco™ FourSeason extra veel grip op sneeuw en natte sneeuw.

 

VanContact Camper

Rekening gehouden met CP (camping pneus) standaard, dus goed bestand tegen zware belading. Optimale handling en korte remweg op droog wegdek.

Uitstekende remprestaties op nat, modderig en besneeuwd wegdek. Allseason-symbool, M+S codering en sneeuwvloksymbool.

De allseasonband voor campers in Europa!
Het gemak van het hele jaar reizen met de camper zonder na te hoeven denken over het wisselen van de banden. Waar je ook heen wilt met de camper in Europa, met de VanContact™ Camper kunt u het gehele jaar door veilig en comfortabel op pad.

Hoog laadvermogen voor optimaal comfort en rijplezier.
Bij de ontwikkeling van de VanContact™ Camper is speciaal gelet op de ballast die de band aankan om uiteindelijk de veiligheid te verhogen. De camperband draagt het Allseason-symbool, M+S codering en sneeuwvloksymbool en houdt rekening met de CP standaard.

vanco camper all seasons