win. sport 5

WINTER SPORT 5

De grip die je nodig hebt voor onvoorziene winterse wegen.
Velgbescherming.

SUPERIEURE LATERALE GRIP OP GLADDE OPPERVLAKKEN.
Innovatief geplaatste centrale lamellen zijn toegenomen in lengte en verbeteren hun capaciteit om te openen en grip te behouden waardoor een uitstekende laterale grip wordt verzekerd op gladde winterse wegen.

VERBETERDE PRESTATIES OP BESNEEUWDE WEGEN.
Voorzien van een groter aantal blokken, biedt de Winter Sport 5 extra randen die in contact staan met het oppervlak van de weg, waardoor u geniet van een superieure tractie en prestaties op sneeuw.

WEERSTAND TEGEN AQUAPLANING.
Diepere groeven in het bandprofiel zorgen ervoor dat de Winter Sport 5 grotere hoeveelheden water en sneeuwbrij kan afvoeren, waardoor het risico op aquaplaning afneemt en u helpt om de controle te behouden op natte wegen.

BRANDSTOFEFFICIËNTIE.
Met het unieke Winter Sport 5-ontwerp wordt het gewicht optimaal verdeeld over de band. Dat resulteert in een lagere rolweerstand en zorgt voor een betere brandstofefficiëntie.

SP WINTERSPORT 4D

Superieure handling en grip in de winter voor high performance auto’s.
Velgbescherming. RunOnFlat.

UITZONDERLIJKE PRESTATIES OP WINTERSE WEGEN.
De SP Winter Sport 4D biedt uitzonderlijke handling en remprestaties in winterweer voor high-performance auto’s. Deze band combineert een uniek loopvlakontwerp met materialen die zorgen voor zeer goede grip, en is ontworpen voor optimale prestaties op besneeuwde, bevroren, natte en droge wegen.

CONTROLE EN GRIP IN NATTE OMSTANDIGHEDEN.
De SP Winter Sport 4D, met lengtegroeven die water snel afvoeren en aquaplaning voorkomen, is geschikt wanneer er sprake is van natte wegen of dooi. De rubbersamenstelling, die zeer goede grip biedt, is geoptimaliseerd om op natte wegen een korte remweg te bieden.

VERBETERDE TRACTIE OP SNEEUW EN IJS.
Door het unieke profielontwerp komen meer grijpranden in contact met de weg, wat zorgt voor verbeterde tractie op besneeuwde en bevroren wegen. Diepe sneeuwkerven grijpen op het oppervlak en voegen zo extra grip toe als u versnelt, remt en tegen hellingen oprijdt.

BRANDSTOFBESPAREND ONTWERP.
Met zijn lichte constructie en materialen verbruikt de SP Winter Sport 4D minder energie om te rollen. Dit resulteert in lagere brandstofkosten en CO2 -uitstoot op uw reizen.

win. sport 4d
wint. response 2

WINTER RESPONSE 2

Remmen en handling met vertrouwen in alle winterse omstandigheden

UITSTEKENDE GRIP IN BOCHTEN OP SNEEUW.
De nieuwe Winter Response 2 heeft een aangepast profielontwerp voor een betere tractie in de bochten op sneeuw en ijs.

OP EEN BETROUWBARE MANIER REMMEN TIJDENS DE WINTER.
Ons innovatieve Reverse Snowguide profielontwerp houdt sneeuw vast in het centrale gedeelte van het profiel, waardoor er een groter contactoppervlak met de weg ontstaat en dus ook meer grip tijdens het remmen en versnellen.

PRIMA HANDLING IN WINTERSE WEERSOMSTANDIGHEDEN.
Aangepast profielontwerp zorgt voor betere remprestaties en handling in natte weersomstandigheden, alsook een verbeterde tractie op sneeuw en ijs.

LAGE ROLWEERSTAND.
Sterke prestaties op gebied van rolweerstand en brandstofefficiëntie dankzij een optimale constructie die minder vervorming met zich meebrengt dan een standaard band.

SP WINTER SPORT 3D

Een high performance band voor onvoorspelbare winterse omstandigheden

UITMUNTENDE GRIP OP NAT EN DROOG WEGDEK.
De speciale rubbersamenstelling met silica blijft bij lage temperaturen flexibel en zorgt voor zeer goede grip op nat en droog wegdek. Voor een betere wegligging wordt de druk gelijkmatig over een breed contactvlak verdeeld.

WEERSTAND TEGEN AQUAPLANING.
Lengtegroeven zorgen voor snelle waterafvoer zonder turbulentie. Zo wordt de weerstand tegen aquaplaning verhoogd.

SUPERIEURE HANDLING OP DROOG WEGDEK.
De SP Winter Sport 3D profiteert van de Dunlop Touch-technologie voor een beter weggevoel; cruciaal voor goede controle en handling. Een nieuw, in elkaar grijpende 3D-lamel zorgt voor een stevig schoudervlak, wat de handling en stabiliteit op droge wegen verbetert.

UITSTEKENDE RIJPRESTATIES IN ALLE WINTERSE WEERSOMSTANDIGHEDEN.
De Winter Sport 3D is geoptimaliseerd om onder alle weersomstandigheden goed te presteren dankzij drie verschillende lamellen die op specifieke delen van de band zijn geplaatst.

win. sport 3d
WinterSport5SUV

WINTER SPORT 5 SUV

De grip die uw SUV nodig heeft op onverwacht winterse wegen.

VERBETERDE PRESTATIES OP BESNEEUWDE WEGEN.
Optimale geometrie zorgt voor grotere blokstijfheid en daardoor voor uniforme drukverdeling.

BESCHERMING TEGEN AQUAPLANING (OP WATER EN NATTE SNEEUW).
Er kan een groter watervolume worden afgevoerd.

SUPERIEURE LATERALE GRIP OP GLADDE OPPERVLAKKEN.
Centrale lamellen liggen nu parallel aan de blokranden, zijn langer geworden en zijn beter in staat om zich te openen en de oppervlakken vast te pakken.

LAGER BRANDSTOFVERBRUIK.
Optimale gewichtsverdeling in de band. Velgbescherming.

GRANDTREK WT M3

Uitstekende tractie in de winter voor high performance SUV’s. Velgbescherming.

HOGE WEERSTAND TEGEN AQUAPLANING.
Door een lengteprofielpatroon met brede groeven wordt water snel afgevoerd met een kleiner risico op aquaplaning op natte en dooiende wegen als gevolg.

SUPERIEURE TRACTIE IN DE SNEEUW.
De Grandtrek WT M3 SP biedt de hoge mate van tractie die uw SUV nodig heeft op besneeuwde wegen. Het unieke Multi Blade-systeem heeft twee soorten lamellen die samen de sneeuw vastgrijpen en de controle behouden.

VERBETERDE GRIP BIJ KOUD WEER.
De Grandtrek WT M3 SP profiteert van een speciale silica-profielsamenstelling waardoor de elasticiteit bij lage temperaturen behouden blijft. Dit leidt tot een stevigere grip en kortere remafstand op nat wegdek, sneeuw en ijs.

GrandtrekWTM3