SportMaxxRT2

SPORT MAXX RT 2

Een kampioen op het vlak van grip en stuurprecisie. Velgbescherming.

UITSTEKENDE WEGLIGGING EN STUURPRECISIE.
Verminder de diameter en de coating om ze dichter bij de weg te krijgen en geef de stuurprecisie een boost.

VERBETERDE GRIP IN BOCHTEN OP NATTE EN DROGE WEGEN.
Zorgt voor meer sterkte en stijfheid dankzij meer contact tussen de band en de weg en verzekert een betere grip in bochten.

KORTERE REMWEG, VOORAL BIJ HOGE SNELHEDEN.
Geoptimaliseerde geometrische geleiding door verhoogde blokstijfheid verzekert een kortere remweg bij hoge snelheden

*Vergeleken met het gemiddelde van de premium concurrenten in de test. Getest tegen 4 rechtstreekse premium concurrenten in september 2015 door TÜV SÜD Automotive (rapport nr. 713066268) in Mireval; bandenmaat: 225/45R17 91Y; testautos: Golf VI 1.4 TSI en Golf VI GTi.

SP SPORT MAXX GT

Uitzonderlijke grip op droog wegdek voor high performance rijgedrag. Velgbescherming. RunOnFlat.

Dankzij de Dunlop RunOnFlat-technologie kan u na een lekke band tot 80 km blijven doorrijden met een maximumsnelheid van 80 km/h.

GOEDE STABILITEIT BIJ HOGE SNELHEDEN EN IN BOCHTEN.
De Sport Maxx GT is vormvast bij hoge snelheden waardoor de stabiliteit en slijtbestendigheid worden verbeterd. De druk wordt gelijkmatig over het contactvlak verdeeld voor vlottere overgangen van rechte wegen naar bochten.

NAUWKEURIGE HANDLING.
De Dunlop Touch-technologie combineert verschillende geavanceerde functies die nauwkeurige handling leveren. Door een vlakker profiel komt een groter deel van de band in contact met de weg voor nauwkeuriger sturen en een betere wegligging.

SUPERIEURE HANDLING OP DROOG WEGDEK MET RACETECHNOLOGIE.
Geniet van een uitzonderlijke wegligging met de Sport Maxx GT. De rubbersamenstelling van het loopvlak bevat zwarte koolstof voor races en zorgt voor betere grip op droog wegdek en betere remprestaties.

sp sport maxx gt
bluresponse

SPORT BLURESPONSE

Alle grip, geen compromis.

BRANDSTOFBESPAREND ONTWERP.
De Sport BluResponse heeft een rolweerstand die 30% lager ligt dan zijn voorgangers dankzij de aerodynamische vorm en specifieke rubbersamenstelling*. Dit vertaalt zich in een gemiddelde besparing van €100 per jaar op vlak van brandstofkosten**.

UITSTEKENDE PRESTATIES OP NAT.
De Sport BluResponse biedt een betere grip en handling op natte wegen dankzij de aangepaste rubbersamenstelling. De grote centrale groeven zorgen voor een snellere afvoer van water, waardoor het risico op aquaplaning vermindert.

LAGER GELUIDSNIVEAU.
De gesloten schoudergroeven verlagen de geluidsuitstoot. Dit zorgt voor een stillere en comfortabele rit.

KORTERE REMWEG.
Het innovatieve profielontwerp van Dunlop vermindert de remafstand, zowel op natte als droge wegen. Deze extra stijve profielblokken zijn ontworpen om te rijden met hoge prestaties en zorgen voor een beter wegcontact tijdens het remmen.

STREETRESPONSE 2

Verbeterde prestaties op een nat en droog wegdek; uitermate geschikt voor stadswagens. 6% kortere remweg op nat in vergelijking met de voorganger*. 4% kortere remweg op droog in vergelijking met de voorganger*.
Betrouwbare handling.

RONDOMLOPENDE GROEVEN.
Een betere grip op nat dankzij twee brede rondomlopende groeven.

KORTERE REMAFSTAND OP DROOG.
Meerdere laterale groeven zorgen voor een kortere remafstand op nat en op droog.

KORTERE REMAFSTAND OP NAT.
De geoptimaliseerde vorm met afgeronde voetafdruk helpt om de waterlaag op een efficiënte manier te doorbreken.

streetresponse2
SportMaxxRT

SPORT MAXX RT

Grip en remprestaties die voortkomen uit de motorsport zorgen voor een dynamische rijervaring. Velgbescherming.

UITZONDERLIJKE GRIP.
De Sport Maxx RT biedt superieure grip op nat en droog wegdek dankzij adaptieve compoundtechnologie. Polymeren uit de motorsport passen zich aan de structuur van het wegdek aan, voor maximaal wegcontact en betere grip.

KORTERE REMWEG OP HOGE SNELHEID.
De innovatieve korte remblokken van Dunlop zorgen voor een kortere remweg bij hoge snelheden. Deze extra stijve profielblokken zijn ontworpen om te rijden met hoge prestaties en zorgen voor een beter wegcontact wanneer u remt.

VERBETERDE CONTROLE IN BOCHTEN.
Geniet van stabiele handling op hoge snelheid met soepele overgangen van rechte stukken naar bochten. Grote schouderblokken aan de buitenkant helpen bij een betere stabiliteit en handling in bochten.

BRANDSTOFZUINIG ONTWERP.
De Sport Maxx RT heeft een lichtgewicht constructie die de rolweerstand verlaagt en resulteert in minder brandstofverbruik en een lagere CO 2 -uitstoot.

Grip en remprestaties die voortkomen uit de motorsport zorgen voor een dynamische rijervaring.

SP SPORT FASTRESPONSE

Uitstekende wegligging voor ultieme handling op natte en droge wegen.
Velgbescherming.

UITSTEKENDE WEGLIGGING.
De SP Fast Response bevat de Touch-technologie van Dunlop. Deze technologie omvat een aantal geavanceerde eigenschappen die zorgen voor een beter contact met de weg en een sportievere rijervaring. Door een vlakker profiel komt meer rubber in contact met de weg voor nauwkeurige handling op nat en droog wegdek. De verbinding tussen band en velg wordt verstevigd voor een betere controle.

ONGEËVENAARDE PRESTATIES IN NAT WEER.
Geniet van betrouwbare handling op natte wegen. De SP FastResponse heeft brede groeven die water snel afvoeren bij regenachtig weer, voor een kleiner risico op aquaplaning. De rubbersamenstelling van het loopvlak bestaat voor een groot deel uit silica voor betere grip op nat wegdek, wat tot een kortere remweg leidt.

NAUWKEURIGE CONTROLE BIJ HET NEMEN VAN BOCHTEN.
Dankzij de verbeterde wegligging reageert de band sneller op stuur- en bochtmanoeuvres. Het asymmetrische profiel heeft een stijf schouderblok wat zorgt voor stabiliteit in de bochten. De druk wordt gelijkmatig over het contactvlak verdeeld, voor vloeiende overgangen van rechte wegen naar bochten.

BRANDSTOFZUINIG MET HOGE KILOMETRAGE.
De rubbersamenstelling van het loopvlak is ontworpen om energieverlies en slijtage te minimaliseren. Dit leidt tot een band die langer mee gaat en minder Uitstekende wegligging voor ultieme handling op natte en droge wegen.

fastresponse
sp sportmaxx

SP SPORT MAXX

Maximale grip en handling, maximaal rijplezier. Voor high performance sportauto’s.
Velgbescherming. RunOnFlat.

UITSTEKENDE HANDLING OP DROOG EN NAT WEGDEK.
Achter de uitzonderlijke prestaties van de SP Sport Maxx zit de Dunlop Touch-technologie. De druk wordt gelijkmatig over de hele band verdeeld, waardoor meer rubber in contact komt met het rijvlak. De overgang van rechte wegen naar bochten gaat soepel, zodat u meer tijd hebt om de weg eigen te maken en waar nodig meteen te reageren.

VOORTREFFELIJKE REM- EN ACCELERATIEPRESTATIES.
De rubbersamenstelling heeft zich bewezen op het racecircuit en biedt extra grip op droge en natte wegen. Een betere acceleratie en kortere remtijden. De duurzame samenstelling slijt extra langzaam en zorgt voor meer kilometers.

HOGE WEERSTAND TEGEN AQUAPLANING.
De SP Sport Maxx presteert goed in nat weer. Speciale profielvlakken voeren water snel van onder het contactvlak van de band af waardoor het risico op aquaplaning op met regen bedekte wegen wordt verkleind.

STABILITEIT EN COMFORT.
Geniet van een soepele en nauwkeurige rit bij hoge snelheid, dankzij de stabiele middenrib. Het profielpatroon minimaliseert geluid en zorgt voor een stillere en comfortabelere rit.

SP SPORT MAXX TT

Nauwkeurige handling dankzij DuPont™ Kevlar®. Voor high performance sportwagens.

NAUWKEURIG RIJDEN MET KEVLAR-TECHNOLOGIE.
De SP Sport Maxx TT profiteert van de DuPont™ Kevlar®_technologie voor nog betere prestaties. Deze stevige rubbersamenstelling zorgt voor een stijvere zijkant, wat voor verbeterde rijprecisie zorgt.  De Dunlop Touch-technologie zorgt voor zeer goede reactietijden en wegfeedback.

SUPERIEURE HANDLING EN BOCHTENWERK.
Het profielontwerp van de Sport Maxx TT verdeelt de druk efficiënter over de band wat de handlingprestaties op nat en droog wegdek verbetert. Soepele overgangen van rechte wegen naar bochten geven u meer tijd om de weg aan te voelen en te reageren, zelfs bij hoge snelheden. Stijve schouderblokken voegen extra stabiliteit in bochten toe.

UITSTEKENDE GRIP EN REMPRESTATIES.
Ervaar superieure grip en een kortere remweg op nat en droog wegdek, dankzij een unieke profielsamenstelling met nanodeeltjes uit de motorsportwereld. De asymmetrische plaatsing van groeven zorgt voor nog betere grip en geeft u meer controle bij hoge snelheden.

SPSportMaxxTT
sp01* rof dsst

SP SPORT 01

Een veelzijdige band voor de middenklasse en luxesegment voertuigen. Velgbescherming. RunOnFlat

Een veelzijdige band voor de middenklasse en luxesegment voertuigen. Superieure prestaties in alle omstandigheden. Goede handling bij hoge snelheid.

Verbeterde grip op nat wegdek. Stille, comfortabele rit.

SP SPORT MAXX GT 600

Uitzonderlijke grip en handling, voor high-performance sportauto’s.

Betere grip op natte en droge wegen. Nauwkeurige handling op hoge snelheid. Hoge weerstand tegen aquaplaning. Verbeterde rijcomfort

BETERE GRIP OP NATTE EN DROGE WEGEN.
De SP Sport Maxx GT 600 biedt zeer goede grip op nat en droog wegdek om aan alle eisen van sportief rijden te voldoen. Er wordt silica gebruikt om de flexibiliteit op met regen bedekte oppervlakken te behouden. Koolstofdeeltjes in de rubbersamenstelling zorgen voor goede grip op nat wegdek, voor betere remprestaties en betere acceleratie.

NAUWKEURIGE HANDLING BIJ HOGE SNELHEDEN.
Geniet optimaal van uw rijervaring bij hoge snelheden. Het profiel heeft grote schouderblokken en doorlopende middenribben om nauwkeurige bochten te kunnen nemen en te kunnen sturen.

HOGE WEERSTAND TEGEN AQUAPLANING.
Rechte centrale groeven zorgen voor maximale waterafvoer om veiliger rijden tijdens zware regenbuien te verzekeren.

RIJCOMFORT.
De Jointless Band-technologie van Dunlop zorgt ervoor dat de band bij hoge snelheden vormvast blijft, zodat u soepeler rijdt en maximale controle over het stuur hebt.

SP Sportmaxx GT600
Sportmaxx Race

SPORT MAXX RACE 2

Een eersteklas sportwagenband voor uitmuntende prestaties op droge wegen.

Intense grip in droge condities. Evenwichtig bochten nemen bij hoge G-krachten. Precisie bij het sturen. Uitstekende stabiliteit bij hogere snelheden

EXCEPTIONELE STABILITEIT BIJ HOGE SNELHEID.
Het speciale ontwerp garandeert een constant contact over het snelheidsbereik van de band, voor stabiliteit en eersteklas prestaties zelfs bij hogere snelheden.

EXTREME GRIP OP DROGE WEGEN.
Verbeterde wrijving tussen de band en de weg zorgt voor uitstekende grip in droge condities.

ULTIEME STUURPRECISIE.
Geniet van precisie bij het sturen en controle dankzij een gelijke drukverdeling over het loopvlak van de band.

MAXIMALE STABILITEIT BIJ HET NEMEN VAN BOCHTEN MET HOGE G-KRACHTEN.
Met verhoogde laterale stijfheid, blokstabiliteit en weerstand bij buigen blijft de Sport Maxx Race 2 stabiel zelfs wanneer hij onderhevig is aan hoge G-krachten.

SP QUATTROMAXX

De nauwkeurigheid en het rijplezier van een sportauto voor high-performance SUV’s. Velgbescherming. De nauwkeurigheid en het rijplezier van een sportauto voor high-performance SUV’s.

Superieure wegligging. Stuurprecisie dankzij DuPont™ Kevlar®. Goede grip op nat en droog wegdek. Hoge weerstand tegen aquaplaning.

quattromax
at3

GRANDTREK AT 3

Uitstekende prestaties op elk terrein.

ZEER GOEDE TRACTIE OP DE WEG EN OFF-ROAD.
De Grandtrek AT3 is een 4×4-band voor elk terrein en heeft geen enkele moeite met off-roadomstandigheden. Een rechte middenrib helpt bij goede handling en stabiliteit op hoge snelheden.

GAAT LANGER MEE.
Het vlakkere profiel van de band zorgt ervoor dat druk gelijkmatig over het contactvlak wordt verdeeld, wat voor een gelijkmatige slijtage en een langere levensduur van de band zorgt.

LAAG GELUIDSNIVEAU.
Het 2-in-1 schouderblokpatroon van de band verlaagt het geluidsniveau en levert goede tractie op de weg en off-road.

SP SPORT 270

Zomerband voor high performance SUV’s.

HIGH-PERFORMANCE PROFIELSAMENSTELLING VOOR SUPERIEURE GRIP.
Geniet van een goede grip in alle omstandigheden met onze unieke high-performance profielsamenstelling die goed reageert op verschillende wegtemperaturen.

VERBETERDE TRACTIE OP ELK TERREIN.
De SP Sport 270 is voorzien van bijtranden voor verbeterde tractie in alle mogelijke wegomstandigheden.

UITSTEKENDE STABILITEIT BIJ HET NEMEN VAN BOCHTEN.
De SP Sport 270 profiteert van een stijvere zijkant. Dit biedt meer stabiliteit bij het nemen van bochten.

SPSport270
Econodrive

ECONODRIVE

Hoge kilometrage en brandstofefficiëntie voor zuinig rijden.

ONTWORPEN VOOR LAGE GEBRUIKSKOSTEN.
De Dunlop Econodrive is speciaal ontwikkeld voor een hogere kilometrage en brandstofefficiëntie voor kostenbewuste bestuurders en wagenparkbeheerders.

DUURZAAMHEID EN RIJGEDRAG.
De Dunlop Econodrive is gebouwd op een stijf en duurzaam karkas dat ontworpen is voor een lange levensduur en verbeterde prestaties in bochten en op het gebied van remmen. De verstevigde zijwanden beschermen tegen stoepschade terwijl ze ook de rolweerstand verlagen.

SLIJTVASTE SAMENSTELLING.
Onze gespecialiseerde rubbersamenstelling bevat koolstofdeeltjes voor een grotere loopvlakstijfheid en grip op het wegdek. Silicadeeltjes helpen de rolweerstand te verlagen, waardoor ook het brandstofverbruik daalt.

PRESTATIES IN NATTE WEERSOMSTANDIGHEDEN.
Het profiel met vier ribben levert uitstekende prestaties op een nat wegdek. Diepe centrale groeven en een open schouderontwerp zorgen samen voor een snelle waterafvoer, wat het risico op aquaplaning verkleint