destination winter

DESTINATION WINTER

Behoud de hele winter lang de controle op de weg. Trotseer sneeuw en smeltende sneeuw. Uitstekende remprestaties op nat wegdek dankzij de NanoPro-TechTM compound.

DESTINATION WINTER.
Overwin sneeuw en smeltsneeuw met de Destination Winter. Dankzij uitmuntende winterprestaties kunt u in elke situatie gerust en comfortabel rijden. Op de autosnelweg of in de bergen, de Destination Winter zal uw gids zijn bij het trotseren van de winterse weersomstandigheden. Op de Destination Winter kunt u rekenen.

WINTERHAWK 3

Responsief en voorspelbaar voor een volledige controle onder alle winterse omstandigheden. Meer veiligheid en betere wegligging op nat wegdek. Verhoogde levensduur.

Een stevige grip in alle weersomstandigheden, van losse sneeuw tot ijzel.

Houd de winter onder controle, veiligheid en betere wegligging op nat wegdek. Verhoogde levensduur.

Een stevige grip in alle weersomstandigheden, van losse sneeuw tot ijzel.

Bedwing de winter met de nieuw verbeterde Winterhawk 3 winterband van Firestone. De Winterhawk 3 is gebaseerd op de nieuwste lamellentechnologie en biedt niet alleen sterk verbeterde prestaties maar ook meer veiligheid en duurzaamheid.

winterhawk3
winterhawk c

WINTERHAWK C

Een duurzame en betrouwbare winterband voor uw bestelwagen, met nauwkeurige stuur- en handlingeigenschappen, waarmee u uw zaken in het juiste spoor kunt houden. Uitstekende prestaties onder winterse omstandigheden. Gegarandeerde duurzaamheid.

Nauwkeurig stuurgedrag en handling onder alle winterse omstandigheden.

Voor bedrijven in beweging. Uitstekende prestaties onder winterse omstandigheden.
Gegarandeerde duurzaamheid.
Nauwkeurig stuurgedrag en handling onder alle winterse omstandigheden.

Firestone overbrugt de kloof tussen winterse wegen en betrouwbare, kostenefficiënte prestaties. Speciaal ontworpen voor kleine tot middelgrote bestelwagens biedt de Winterhawk C van Firestone de veiligheid en controle die u nodig hebt om tijdens deze winter uw bedrijf in beweging te houden.

VANHAWK WINTER

Uw betrouwbare partner.

Solide prestaties op gladde en natte wegen. Superieure tractie op sneeuw. Gegarandeerde duurzaamheid.

vanhawk winter