roadhawk

ROADHAWK

Ontwikkeld om beter te presteren. Beste in zijn klasse voor grip op nat wegdek.
Geclassificeerd als eu-topklasse “a” voor grip op nat wegdek. Beste in zijn klasse voor remmen op droog wegdek.
Remafstand tot 3 meter korter dan de grootste concurrenten.
Gemaakt om langer te presteren.

In onafhankelijke tests door tüv süd, doet de Roadhawk het beter dan zijn concurrenten op nat wegdek na 20.000km . Tot 20% betere weerstand tegen slijtage.

Prestaties nemen af gedurende de levensduur. Hoe langer een band wordt gebruikt, hoe meer de band slijt en de prestaties verminderen. Dat betekent dat de band minder efficiënt wordt, minder comfort biedt en de handling op nat wegdek afneemt.

Firestone Roadhawk heeft de begeerde certificatiemarkering ontvangen van TÜV SÜD, het grootste onafhankelijke instituut voor band- en wieltechnologie in Europa.

MULTIHAWK 2

Comfortabel met een goedmoedig karakter voor het rijden in de stad en een vertrouwenwekkend bochtengedrag. Subtiel, elegant ontwerp. Comfortabel, soepel en superstil.

Betrouwbare remprestaties.
Plezier. Een mooie omgeving. En u voelt zich goed. U kent het plezier van een vlotte, ontspannen rit, daarom ontwikkelde Firestone de Multihawk 2. De band presteert niet alleen sterk in uiteenlopende omstandigheden, maar biedt u ook het comfort om er ten volle van te genieten. Let the good times roll…

multihawk2
destination hp

DESTINATION HP

Robuuste SUV-band voor de lange afstand dankzij zijn uitstekende grip, stabiliteit en lage kosten onder sterk uiteenlopende gebruiksomstandigheden. Moderne, sportieve look. Goede kilometerprestaties en rolweerstand.

Hoge stabiliteit op nat en droog wegdek. Hoge stabiliteit op nat en droog wegdek.

Hindernissen zijn er om te overwinnen.
De Firestone Destination HP – topband voor terreinwagens en SUV’s – biedt alles wat u nodig heeft om die grenzen te verleggen. Ervaar het verschil dat echte grip en echte stabiliteit bij droog en nat wegdek maken, kilometer na kilometer. Waar u ook heen gaat, u kan rekenen op de Destination HP.

TZ300α

Vertrouwenwekkend en ontspannen rijgedrag en tegelijkertijd buitengewoon veilig en betrouwbaar. Modern, stijlvol ontwerp. Hoge mate van veiligheid en comfort.

Robuuste, betrouwbare prestaties.

Reis veilig en comfortabel.
Vanaf het prille begin stond Firestone steeds klaar om u te helpen uw dromen te verwezenlijken. Dankzij de Firestone TZ300α houdt Firestone de wereld ook vandaag veilig en betrouwbaar. Door de combinatie van optimaal comfort met goede besturing en duurzaamheid geeft deze echte allrounder u de vrijheid om uw dromen te volgen, waarheen deze u ook leiden. De legende leeft voort bij Firestone…

tz300
sz90

FIREHAWK SZ90μ

Ruimere mobiliteit dankzij de Run Flat technologie. Maximaal rijplezier met nauwkeurig stuurgedrag, zeer goed insturen van de bocht en in staat tot meer grip indien noodzakelijk.

Dynamisch, sportief uiterlijk.
Uitstekende stuurrespons en precisie op droog wegdek. Voorspelbaar en zeer betrouwbaar op nat wegdekREHAWK SZ90μ. Herontdek de kick van autorijden dynamisch, sportief uiterlijk.

Firestone staat al meer dan een eeuw klaar voor zij die graag rijden. Met banden zoals de Firehawk SZ90μ en SZ90μ RFT ontdekt u de echte kick van autorijden. Voel de kracht en controle in de toppen van uw vingers dankzij ongekende handeling en betrouwbare grip op elk oppervlak. Voeg daar de veiligheid en gemoedsrust van de Run Flat technologie van Firestone aan toe en u krijgt de vrijheid om de weg – en uw hart – te volgen waarheen die u ook leidt.

VANHAWK 2

Op weg naar uw doelstellingen. Uitstekende brandstofbesparing, rolweerstand en bestuurbaarheid in natte weersomstandigheden.

Gemaakt om te blijven presteren, met een robuuste constructie en langdurige weerstand tegen slijtage.

De competitieve Total cost of ownership biedt u een extra voordeel.
Als het de moeite waard is om de opdracht te aanvaarden, dan is het ook de moeite waard deze goed uit te voeren. En met de geheel vernieuwde Firestone Vanhawk 2, band voor lichte bedrijfsvoertuigen, bent u al halverwege!
Geproduceerd om keer op keer te presteren steeds met uitstekende handling in natte weersomstandigheden en verbeterd brandstofverbruik. Om uw doelstellingen op tijd en binnen budget te realiseren!

Vanhawk 2