eagle f1 asy3

Eagle F1 Asymmetric 3

De nieuwe band met goede prestaties zorgt voor de kortste remafstand* op natte en droge wegen, zodat u steeds de controle behoudt en klaar bent om van de rit te genieten.

Velgbescherming.
RunOnFlat.
Kortere remweg op natte en droge wegen.
Verhoogde grip voor een responsieve handling en besturing.
Gemonteerd door toonaangevende autofabrikanten.

 

Stuurprecisie en duurzaamheid.
De technologie voor de nieuwe verstevigde constructie zorgt voor een sterkere lichtgewicht constructie wat leidt tot een verbetering op het vlak van handling, prestaties in de bochten, slijtage en brandstofefficiëntie.

 

Grip bij het remmen en de handling.
De nieuwe rubbersamenstelling die wordt gebruikt voor de Eagle F1 Asymmetric 3 is gemaakt van kleverig hars om de kleverigheid met het oppervlak te vergroten. Dit zorgt voor een betere grip tijdens het remmen en handling op natte en droge wegen.

 

Kortere remweg op natte en droge wegen.
Met actieve remtechnologie waarbij het contactoppervlak en de grip toenemen tijdens het remmen. Het toegenomen contact met de grond zorgt voor een kortere remweg op natte en droge wegen.

Eagle F1 Asymmetric 2

De ultra high performance band die op cruciale momenten voor een kortere remweg zorgt.

Velgbescherming, RunOnFlat, kortere remafstand op natte en droge wegen.

Betrouwbaar stoppen wanneer elke seconde telt dankzij de ActiveBraking-technologie, die het contact van de band met de weg vergroot als u remt. In tests tegen toonaangevende concurrenten leverde de Eagle F1 Asymmetric 2 een 3 meter kortere remweg op natte wegen en een 2 meter kortere remweg op droge wegen. * Vergeleken met de gemiddelde prestaties van 3 vooraanstaande concurrenten. Remafstand op nat wegdek van 80 km/u tot 20 km/u, remafstand op droog wegdek van 100 km/u tot 0 km/u, getest door TÜV SÜD Automotive in december 2010; bandenmaat 255/40R19; testauto: Audi A7; locatie: Mireval (FR) en Garching (D); rapportnummer: 76244706-1

 

High performance handling.
Haal meer uit uw auto. De rubbersamenstelling met silica verbetert de grip, voor betrouwbare handling op natte en droge wegen. Een stijve karkasstructuur verbetert de stuurnauwkeurigheid bij hoge snelheden. Onlangs gekozen tot fabrieksband voor de nieuwe Mercedes-Benz CLS.

 

Betere brandstofefficiëntie.
Met de FuelSaving-technologie van Goodyear bespaart u brandstof en verlaagt de CO2 -uitstoot. Door de lichte constructie heeft de band minder energie nodig om te rollen, terwijl de silica rubbersamenstelling ervoor zorgt dat er minder warmte vrijkomt.

eagle f1 asy2
technology-icon-active-braking
eff. grip perf.

EfficientGrip Performance

De band met verbeterde grip en een kortere remweg op nat wegdek.
A-score voor grip op nat wegdek.
A-score voor prestaties op een nat wegdek, de hoogste classificatie volgens EU-regelgevingen.

Verbeterde remweg op nat wegdek en een lagere rolweerstand.
WearControl Technology zorgt voor een optimale balans tussen grip op een nat wegdek en een lage rolweerstand gedurende de levensduur van de band.

Lager brandstofverbruik.
Wij maken gebruik van FuelSaving Technology die het energieverlies van de band vermindert. De rolweerstand wordt met 18% verminderd. Dit betekent een verbeterd brandstofverbruik en dus lagere rijkosten.

Kortere remweg voor meer zekerheid tijdens het rijden.
ActiveBraking Technology verhoogt het contact tussen de band en het wegoppervlak waardoor de remweg korter wordt – tot wel twee meter (8%) korter op natte wegen en 3% korter op droge wegen.

EfficientGrip Compact

De brandstofbesparende band met een lange levensduur en meer zekerheid op zowel nat als droog wegdek.

Verbeterde brandstofefficiëntie en kilometrage.
Ontwikkelingen op het gebied van bandonderdelen en -constructie hebben het gewicht van de band met 5%* verlaagd, waardoor de rolweerstand verbeterd wordt. Tegelijkertijd zorgt de geoptimaliseerde drukverdeling voor een gelijkmatige slijtage.

Kortere remweg op natte en droge wegen.
Het nieuwe profielontwerp bevat dubbele brede groeven, extra grote inkepingen en meerdere richeltjes om scherp door oppervlaktewater te snijden en beter te kunnen remmen op een natte weg.

Milieuvriendelijk.
Een stug loopvlak ontwerp vermindert de rolweerstand waardoor er minder CO2 wordt uitgestoten, terwijl de gelijkmatige slijtage zorgt voor een langere levensduur van de band en minder energieverspilling.

Betere weerstand tegen aquaplaning.
De rondere profielvorm voorkomt de opeenhoping van water voor de band, om aquaplaning tegen te gaan.

eff.grip compact
eff. grip
fuel saving

EfficientGrip

De brandstofbesparende band die langer presteert. Velgbescherming,
RunOnFlat.

Brandstofbesparend en milieuvriendelijk.
Bespaar brandstof en verklein uw ecologische voetafdruk met de EfficientGrip, dankzij de FuelSaving-technologie. De EfficientGrip combineert een lichtgewicht structuur met een geavanceerde rubbersamenstelling van het loopvlak, waardoor hij minder energie nodig heeft om te rollen. Het resultaat: lagere brandstofkosten en minder CO2 uitstoot, elke reis opnieuw.

Gaat lang mee.
Met de EfficientGrip kunt u meer kilometers maken. Door de profielsamenstelling met silica gaat de band langer mee, waardoor u geld bespaart.

Betere remprestaties op natte wegen.
De EfficientGrip, met een uniek loopvlak en blokken die water afvoeren, biedt een kortere remweg en betere prestaties op nat wegdek en dan andere banden in dezelfde klasse.* Vergeleken met de gemiddelde prestaties van 4 belangrijke concurrerende banden. Getest door TÜV SÜD Automotive in maart 2009; bandenmaat: 205/55R16; testauto: VW Golf; rapport # 76236753

Stille, comfortabele rit.
Geniet van comfortabele ritten dankzij het geluidsverlagende blokontwerp.

Eagle F1 Asymmetric SUV

Alle voordelen van een ultra high performance band, geoptimaliseerd voor topklasse SUV’s.
Velgbescherming, RunOnFlat.

High-performance.
Geniet van een kwaliteitsvolle rijervaring met de band die is ontworpen om het gewicht van een SUV te kunnen dragen. De Active CornerGrip-technologie en een geavanceerde rubbersamenstelling helpen de grip en tracking maximaliseren, zodat u optimaal van de rit kunt genieten.

Goede handling op een nat wegdek en weerstand tegen aquaplaning.

Het profiel zorgt voor een optimaal contact met de weg en een verbeterde handling op natte wegen. Het asymmetrische ontwerp heeft een open profielzone om water af te voeren en aquaplaning te voorkomen.

Controle bij het nemen van bochten.
Profiteer van verbeterde controle bij het nemen van bochten, dankzij de Active CornerGrip-technologie. Druk wordt gelijkmatig verdeeld wanneer u op hoge snelheid een bocht neemt. Hierbij wordt het wegcontact gemaximaliseerd wanneer u dat het meest nodig hebt.

Soepele, stille rit.
Het profielpatroon is ontworpen om het geluid te verminderen wat zorgt voor een stillere en comfortabelere rit.

eagle f1 asy. suv
active-cornergrip
eff. grip suv

EfficientGrip SUV

De brandstofbesparende SUV-band die voor een kortere remweg zorgt
Velgbescherming.

Brandstofbesparend ontwerp.
Verlaag het brandstofverbruik en uw CO2 uitstoot met de EfficientGrip SUV. De FuelSaving-technologie van Goodyear combineert een lichtgewicht structuur met geavanceerde materialen wat voor een lagere rolweerstand zorgt. Het resultaat is een band die efficiënter rijdt, minder kost en beter is voor het milieu.

Kortere remafstand op natte en droge wegen.
Profiteer van een kortere remweg, of het nu regent of zonnig is.* Speciale tractieharsen in het profiel leveren betere grip als u remt in natte omstandigheden. Het profielpatroon heeft 3-dimensionale schouderlamellen die voor betere grip bij remmen op droge wegen zorgen.

Lange levensduur.
Met de EfficientGrip SUV kunt u meer kilometers afleggen voor u uw banden moet verwisselen. Door de profielrubbersamenstelling met silica gaat de band langer mee waardoor u geld bespaart.

Verbeterde stuurprecisie en handling.
Geniet van responsief sturen en handling, dankzij het lagere gewicht en het geoptimaliseerde design van de EfficientGrip SUV, waardoor de stijfheid van de band in bochten behouden blijft.

Wrangler HP All Weather

De intelligente 4×4 band die het hele jaar door topprestaties levert.
Ook Velgbescherming.

Grip.
Sterke grip in natte en winterse omstandigheden. Deze band is voorzien van diepe en brede profielgroeven waarmee u zich offroad moeiteloos een weg door de modder kunt banen. Ook gladde ondergronden vormen geen probleem voor deze band, dankzij de extra tractie in het midden van het loopvlak.

Uitstekende prestaties het hele jaar door Zoals de naam aangeeft, is deze band geschikt voor alle seizoenen. En dat heeft hij te danken aan de SmartTRED Weather Reactive-technologie, die de weg “leest” en het gedrag van de band aan de omstandigheden aanpast. Simpel.

Weerstand tegen aquaplaning Deze band blijft altijd meester over de situatie, zelfs op een nat wegdek. Water wordt snel afgevoerd door de profielgroeven.

Stil en comfortabel onderweg. Het blokontwerp zorgt voor een rustige rit in uw 4×4.

wrangler hp aw
wrangler at sa
silentarmor

Wrangler AT/SA+

Een 4×4 band die sterk genoeg is voor alle terreinen.
Verhoogde weerstand tegen perforaties en insnijdingen in de zijkant.

Beheers de moeilijkste wegen in alle veiligheid dankzij de Goodyear SilentArmor Technology. Verstevigde zijkanten voor een verhoogde weerstand tegen perforaties en insnijdingen.

Betere grip op natte wegen.
Het profiel met hoge lamellendichtheid heeft extra grijpranden voor betere grip op natte wegen. Betere grip op natte wegen, hogere kilometrage en goede off-road prestaties.

Stille, comfortabele rit.
Minder geluid door geoptimaliseerde reeks blokken wat tegelijkertijd ook voor een comfortabelere rit zorgt.

Verbeterde tractie in modder voor off-roadrijden.
Rij moeiteloos in zware off-roadomstandigheden met een profiel dat modder snel afvoert zodat u van zeer goede tractie kunt profiteren wanneer het er echt toe doet. De polymeermix van de Wrangler AT/SA+ verbetert de off-roadprestaties.

Wrangler DuraTrac

De veelzijdige 4×4-band voor off-road liefhebbers.
Stevige grip in diepe modder en sneeuw.

Ga uitdagend terrein te lijf dankzij de TractiveGroove-technologie die verbeterde tractie op modder en sneeuw biedt. De Wrangler DuraTrac is gecertificeerd met het bergsneeuwvloksymbool voor gebruik in de winter. De band kan van spijkers worden voorzien voor extra tractie in zware omstandigheden.

Stille, stabiele rit.
Zelfs stoere 4×4’s kunnen van een ontspannende rit genieten met een blokontwerp dat weggeluid vermindert. Schuin geplaatste centrale profielblokken zorgen voor zijdelingse stabiliteit op oneven terrein.

Verbeterde tractie voor modder en grind.
Trotseer ruw en grillig terrein met verbeterde off-roadtractie. De Wrangler DuraTrac heeft zelfreinigende schouderblokken die grind en modder snel afvoeren tijdens het rijden.

Velgbescherming.
Zorg dat uw wielen in goede staat blijven dankzij velgbescherming die voorkomt dat de banden ongewild beschadigd raken als u een stoeprand raakt.

wrangler duratrac
wrangler mtr

Wrangler MT/R

De extreme off-roadband voor 4×4’s waarmee u zelfs het zwaarste terrein aankunt. Zeer goede grip, zelfs in diepe modder.

U kunt elk type terrein aan met een profiel dat is ontworpen om modder af te voeren en u grip op vaste grond te bieden. Het profielpatroon zorgt voor diepe en consistente oppervlaktetractie.

Stevige tractieprestaties op nat terrein of op sneeuw.
Geniet van off-roadrijden in extreme weersomstandigheden. De Wrangler MT/R heeft speciale aangrijpranden en een geavanceerde silica rubbersamenstelling voor tractie op nat en besneeuwd terrein.

Verlaagd risico op een platte band.
Laat u er door het risico op lekrijden niet van weerhouden nieuw terrein te ontdekken. De Dura-wall-technologie biedt extra versteviging aan de zijkanten van de band, om lekrijden te voorkomen.

Wrangler All-Terrain Adventure

De veelzijdige all-terrain band met de robuustheid van Kevlar® om op elk moment off-road te kunnen gaan.
Kevlar® versterkte laag*.
Bestand tegen lekken en sneden zodat u met vertrouwen off-road kunt gaan rijden.

DuraWall-technologie.
Biedt robuustheid en is bestand tegen sneden in de zijwand van de band.
Geoptimaliseerd ontwerp van het loopvlak.
Gelijkmatige drukverdeling over het contactoppervlak voor een verbeterd kilometrage.**

Verbeterde grijpranden.
Grijpranden zorgen voor meer tractie tussen de band en het wegoppervlak, waardoor u kunt rekenen op goede grip en remprestatie.

Open schouderblokken.
Helpt bij het verwijderen van modder uit het loopvlak en verbetert de tractie off-road

*Kevlar® is een gedeponeerd handelsmerk van E.I. du Pont de Nemours and Company

**Gemonteerd op de voor- en achteras, ten opzichte van de gemiddelde prestatie van 3 concurrentiële ontwerpen in het SUV/4×4-segment. Getest door Dekra in december 2016 in opdracht van Goodyear. Testauto Toyota Hilux 2.4- 4×4, bandenmaat 265/65 R17 112T/S. Testlocatie: Dekra Testing Center (FP01B), Frankrijk. Rapport/Test ref. 16CPB34-389, slijtagelimiet = 1,6 mm voor alle groeven. Op de vooras is Wrangler AT/A 49% beter en op de achteras is Axle Wrangler AT/A 25% beter dan de gemiddelde concurrentie, daarom is het gemiddelde 37% beter dan het gemiddelde van de geteste banden.

wranglet at adventure
eff.grip compact

EfficientGrip Cargo

De nieuwe band voor bestelwages waar u blind op kunt vertrouwen. U legt er 10.000 km meer mee af, bespaart brandstof en heeft een kortere remweg op natte wegen. Beter kilometrage, zodat u langer kunt rijden zonder te tanken. Nieuwe composiettechnologie die zorgt voor betere slijtvastheid, hoger kilometrage en beter remgedrag op nat wegdek voor meer veiligheid.

Beter remgedrag op natte wegen voor meer veiligheid. Groter contactvlak in combinatie met dunne radiale groeven zorgt voor betere grip op een nat wegdek en minder geluid.

Bespaart brandstof en dus kosten.
Koelere kussenlaag gecombineerd met optimale constructie zorgt voor minder warmteproductie en lagere rolweerstand.

Cargo Marathon

Gemaakt voor comfort, tractie en prestaties. Goede handling en tractie. Het profielpatroon met 4 ribben van de Cargo Marathon verspreidt de lading gelijkmatig en verbetert de tractie en handling.

Hoge weerstand tegen aquaplaning. Brede profielgroeven voeren water snel af als de wegen nat zijn wat het risico op aquaplaning verkleint.

Stille, comfortabele rit.
Het profiel van de Cargo Marathon is ontworpen om pieken in de geluidsfrequentie te verkleinen zodat u van de rit kunt genieten. Betrouwbare tractie op natte en gladde wegen. Blijf op nat wegdek volledig in controle. De profielsamenstelling die voor de helft uit silica bestaat, is geoptimaliseerd voor goede grip in natte weersomstandigheden. De lamellen in het profiel helpen tractie op gladde wegen te behouden.

cargo marathon