h740

KINERGY 4S (H740)

Multifunctionele banden voor uitgebalanceerde rijprestaties gedurende alle seizoenen10% kortere remweg op sneeuw. 6% betere handling op natte en droge wegen. Door gebruik te maken van twee verschillende lamellen krijgt de band goede zomerse eigenschappen aan de binnenkant en winterse eigenschappen aan de buitenkant.

Bandenstructuur.
Silica-compound voor een goede grip, verbeterde tractie onder besneeuwde/natte omstandigheden en een lagere rolweerstand.

Versterkte gordel voor volledig naadloze afdeklaag. Ideale loopvlaksterkte. 2 brede stalen koordlagen. Zorgt voor een optimale stijfheid en verbetert de handling.

Evenwichtige polyester karkaslijn. Verbetert de stijfheid van de wang en verlengt de levensduur. Gebruik van een uiterst harde hielvulling. Verbetert de handling en de stuurreactie.

Ultra sterke hieldraad. Verbetert de uniformiteit en levensduur van de plaats van de hiel.

Optimo 4S (H730)

Voor alle oppervlakken, d.w.z. een normaal, nat of besneeuwd wegdek. De Optimo 4S biedt de allerbeste prestaties in de winter, zowel op een droog als nat wegdek, vergelijkbaar met de meeste zomerbanden. Met buitengewone rijprestaties onder alle weersomstandigheden.

Bandenstructuur. Brede, stalen gordels die tegen zware belastingen bestand zijn. Een verbeterde profielsterkte voor betere stuurreacties en minder slijtage.

Naadloze hieldraad en hielvulling met een grote hardheid. Verbetert de stabiliteit bij hoge snelheden en het rijcomfort. Maximaliseert de stuurreactie, de stabiliteit bij hoge snelheden en verlengt de levensduur.

h730
ra33

Dynapro HP2 (RA33)

High-performance band voor luxe SUV’s voor alle seizoenen. Een high-performance band voor premium SUV’s. De Dynapro HP2 komt tegemoet aan alle eisen voor premium SUV’s in Europa, zoals de buitengewone prestaties onder natte omstandigheden, minder lawaai, lage rolweerstand en laag brandstofverbruik.

4 rechte waterafvoergroeven. Gaat aquaplaning tegen. Silica-compound voor een zware belasting.

De tractie op een droge en natte ondergrond is verbeterd en de rolweerstand is verlaagd. Versterkte gordel voor volledig naadloze afdeklaag.

Ideale loopvlaksterkte. 2 brede stalen koordlagen. Betere handling onder droge/natte omstandigheden.

Polyester karkas met een grote dichtheid. Betere stuurreacties en handling. Sterke, enkele gevlochten hieldraad. Betere stuurreacties en handling.

Vantra LT (RA18)

Een langere levensduur en inwendige anti-slijtage kwaliteiten. De Vantra LT is een zomerradiaalband voor bedrijfswagens en busjes met een lange levensduur, zuiniger brandstofverbruik, buitengewone prestaties op een nat wegdek en een uitgebalanceerd contactvlak. Zelfs zwaar beladen blijft de stabiliteit behouden, hetgeen de veiligheid van de chauffeur ten goede komt.

Gebruik van 3 brede groeven. Vermindert aquaplaning en vergroot de prestaties en de veiligheid bij hoge snelheden.

Versterkte gordel. Zorgt door de versterkte gordel laag voor duurzame prestaties.

Dubbele stalen gordel. Zorgt voor een band met een lange levensduur.

Binnen voering. Voorkomt het lekken van lucht en houdt de band op spanning.

Karkas. Behoudt de vorm van de band.

Hielvulling. Een grotere stijfheid van de velgaansluiting voor een betere handling.

ra18