k117

Ventus S1 evo-2 (K117)

De beste prestaties op zowel een droog als een nat wegdek.

De premium band Ventus S1 evo2 biedt nauwkeurige controle op hoge snelheden en is, door de minimale rolweerstand en implementatie van het optimale profiel, toch bijzonder milieuvriendelijk.

Bandenstructuur.
Silica-compound voor een goede grip. Verbeterde tractie onder droge of natte omstandigheden en een lagere rolweerstand. Brede stalen koordlagen.

Betere handling onder droge of natte omstandigheden. Evenwichtige rayon karkaslijn. Verbetert de stijfheid van de wang en verlengt de levensduur.

Grotere stijfheid van de hielvulling. Verbetert de handling en de stuurreactie. Sterke, enkele hieldraad. Verbeterde uniformiteit en pasvorm van de band.

Ventus S1evo (K107)

Buitengewone prestaties.
De Ventus S1 evo is een luxe premium band die comfort combineert met goede prestaties. Handling onder droge en natte omstandigheden.

Een gelijkmatige drukverdeling op het contactvlak tijdens het rijden van bochten, komt tot uiting door het optimaal combineren van een versterkte nylon gordel met een hoge dichtheid en een stalen gordel.

k107
k125

Ventus Prime 3 (K125)

Bandenstructuur. High grip silica compound. Verbeterde droge/natte grip en verlaagde rolweerstand.
Volledige en naadloze nul graden gordel. Ideale loopvlak stabiliteit.

Breed staalgordelpakket, betere droge en natte handling, uitgebalanceerd Rayon karkas. Verbeterde zijwang stijfheid en duurzaamheid. Stabiele hielvullers.

Betere handling en stuureigenschappen. Sterke hieldraad. Verbeterde uniformiteit en fijne montage.

Ventus Prime 2 (K115)

Uitstekende rijeigenschappen en rustig rijden met de geavanceerde technologie.

De geavanceerde technologie van de Ventus Prime2 biedt passagiers een comfortabele en rustige rit gecombineerd met uitzonderlijke grip op zowel een droog als nat wegdek.

Bandenprofielen.
Het bionische profielontwerp zorgt voor een betere grip. Het ontwerp is gebaseerd op de tanden van een jaguar en zorgen voor een optimale grip. Tijdens het accelereren en het rijden van bochten wordt, dankzij het op de tanden van een jaguar gelijkend ontwerp, een optimale schoudergrip behouden. Dit kenmerk maakt een betere handling onder alle rijomstandigheden mogelijk.

k115
k120

Ventus V12 evo2 (K120)

Extreme rolgedrag door geavanceerde technologie.

Een band die is ontworpen voor bestuurders, die houden van een sportieve rijstijl en kiezen voor banden met voortreffelijke prestaties. Bandenstructuur, Silica-compound voor een goede grip.

Verbeterde tractie onder droge/natte omstandigheden en een lagere rolweerstand. Brede stalen koordlagen, betere handling onder droge/natte omstandigheden.

Polyester karkas met een grote dichtheid, verbeterde stijfheid en langere levensduur van de wangen. Grotere stijfheid van de hielvulling, betere stuurreacties en handling.

Sterke, enkele gevlochten hieldraad, verbeterde uniformiteit en pasvorm van de band.

Ventus V12 evo (K110)

De nieuwe kampioen onder de racebanden.

De Ventus V12 evo is een nieuwe ultra-high performance band die een ongekende controle combineert met perfecte remprestaties. Ontdek het ongeëvenaarde comfort bij het rijden op hoge snelheid.

3D-effect op de blokhoek, diverse hoeken op de blokhoek resulteren in een doordacht ontwerp met een driedimensionaal effect. In verband met een gelijkmatige handling en dito remgedrag, wordt de bodemcontactdruk evenredig verdeeld. Solide centraal rib blok, het solide rib blok in het midden verbetert de remprestaties. Bovendien garandeert het een optimale bodemcontactdruk en goede stuurreacties op hoge snelheden voor een buitengewone handling.

Efficiënte waterafvoer dankzij de brede lineaire groeven en het Y-vormige profiel. Brede lineaire groeven en een agressief Y-vormig gesneden profiel voeren het water effectief af. Dit betekent veilig rijden op natgeregende wegen.

Bandenstructuur, uiterst dichte volledige nylon afdeklaag. Een geoptimaliseerde structuur die wordt gekenmerkt door de nylon gordels met hoge dichtheid voor een gelijkmatige verdeling van de contactdruk tijdens het rijden van bochten.

k110
k715

Optimo K715 (K715)

Zomerband voor droge en natte omstandigheden: buitengewoon comfort en perfecte prestaties op een nat wegdek. De Optimo K715 minimaliseert aquaplaning door toepassing van een profiel dat de prestaties onder natte omstandigheden verbetert. Met een verbeterde hiel presteert de band ook optimaal onder droge omstandigheden.

Naadloze afdeklaag, verbetert de uniformiteit voor een comfortabele rit en langere levensduur. Brede, stalen gordels die tegen zware belastingen bestand zijn, verbeterde loopvlaksterkte voor een directere stuurreactie en minder slijtage.

Naadloze hieldraad en hielvulling dat verhoudingsgewijs tegen zware belastingen bestand is, verbetert de stabiliteit bij hoge snelheden en het rijcomfort. Maximale stuurreactie en levensduur.

Optimo K415 (K415)

Uitgebalanceerde zomerband: garandeert onder alle rijomstandigheden veel rijcomfort. Een zomerband voor kleine en middelgrote auto’s, de Optimo K415 biedt door de toepassing van speciaal ontworpen profielen en de HSG-technologie, meer comfort en veiligheid bij het rijden op een nat wegdek.

Naadloze afdeklaag. Verbetert de uniformiteit voor een comfortabele rit en langere levensduur. Brede, stalen gordels die tegen zware belastingen bestand zijn.

Verbeterde loopvlaksterkte voor een directere stuurreactie en minder slijtage. Naadloze hieldraad en hielvulling dat verhoudingsgewijs tegen zware belastingen bestand is. Verbetert de stabiliteit bij hoge snelheden en het rijcomfort. Maximale stuurreactie en levensduur.

k415
rh06

Ventus ST (RH06)

Sportieve SUV-band voor alle seizoenen: met uitstekende prestaties op hoge snelheid en een stijlvol ontwerp.

De Ventus ST is een high-performance band voor SUV’s en sportieve trucks. Presteert uitstekend onder droge en natte omstandigheden, biedt een perfecte handling en lager brandstofverbruik.

Ontwerp van het loopvlak. Het is bewezen dat met V-vormige patronen het best wordt gepresteerd onder zowel droge als natte omstandigheden. Naadloze hieldraad. Versterkt de stabiliteit en verbetert het rijcomfort.

Veel hielvulling. Maximaliseert de stuurreactie, de mate van stabiliteit bij hoge snelheden en de levensduur. Brede, stalen gordels die tegen zware belastingen bestand zijn. Een verbeterde profielsterkte voor betere stuurreacties en minder slijtage.

Naadloze tweelaags afdeklaag. Verbetert de uniformiteit voor comfortabel rijden en verlengt de levensduur. Velgbescherming, zorgt voor een betere bescherming tegen van buiten komende schokken en krassen.

Dynapro HP2 (RA33)

High-performance band voor luxe SUV’s voor alle seizoenen. Een high-performance band voor premium SUV’s. De Dynapro HP2 komt tegemoet aan alle eisen voor premium SUV’s in Europa, zoals de buitengewone prestaties onder natte omstandigheden, minder lawaai, lage rolweerstand en laag brandstofverbruik.

4 rechte waterafvoergroeven, gaat aquaplaning tegen. Silica-compound voor een zware belasting. De tractie op een droge en natte ondergrond is verbeterd en de rolweerstand is verlaagd.

Versterkte gordel voor volledig naadloze afdeklaag, ideale loopvlaksterkte. 2 brede stalen koordlagen. Betere handling onder droge/natte omstandigheden.

Polyester karkas met een grote dichtheid. Betere stuurreacties en handling. Sterke, enkele gevlochten hieldraad. Betere stuurreacties en handling.

ra33
ra23

Dynapro HP (RA23)

De premium SUV-band voor alle seizoenen. De Dynapro HP biedt een buitengewone tractie, minder lawaai en dus meer comfort voor krachtige, dynamische SUV’s.

Een uniek ontwerp. Betere off-road prestaties, betere prestaties op sneeuw , opvallend.

Bandenstructuur.
De naadloze afdeklaag rond de omtrek van de band over de stalen gordels heen, garandeert een langere levensduur van de gordels plus een verbeterde uniformiteit op het gebied van comfort en stabiliteit bij hoge snelheden.

Brede, stalen gordels die tegen zware belastingen bestand zijn. Een verbeterde profielsterkte voor betere stuurreacties en minder slijtage.

Dynapro AT-m (RF10)

Lekker agressief terreinrijden. De beste band op en buiten de gebaande wegen voor 4×4 voertuigen, de Dynapro AT-m is voorzien van een grof profiel en stoere blokstructuur voor elke ondergrond.

Grote weerstand tegen lekke banden. Een rondom verlopend loopvlak geven de band een ruig uiterlijk en beschermt tegen insnijding, bulten en breken door schokken. Levert een buitengewone tractie specifiek in omstandigheden met modder en sneeuw.

Versterkte dikte onderkant loopvlak.
Helpt om interne beschadigingen te voorkomen, die ontstaan door voortdurende blootstelling aan schokken wanneer off-road wordt gereden.

Dikte van het rubber versterkt met voering. Helpt mee om schade door schokken vanuit de weg te minimaliseren. Versterkt karkas en rubberdikte.

Verhoogt de stabiliteit van de besturing en tijdens het beklimmen van heuvels, zowel op de weg als off-road. Naadloze hieldraad.

Voorkomt het loskomen van de hiel wanneer off-road op wielen met een lage bandenspanning wordt gereden.

rf10
rt03

Dynapro MT (RT03)

De spanning van het terreinrijden. De Dynapro MT valt op door zijn perfecte multi-directionele tractie, perfecte grip en acceleratie. Bovendien raakt hij bijna nooit lek. Zelfs onder de zwaarste terreinomstandigheden worden de best mogelijke rijprestaties bij een uitstekende handling en stabiliteit op iedere ondergrond geleverd.

Beschermingsblok aan de zijkant. Een beschermingsblok aan de zijkant die van het loopvlakprofiel doorloopt tot het midden van de wang heeft een aansprekend ruig uiterlijk en beschermt tegen de schokken van uitstekende voorwerpen. Dit verbetert tevens de tractie op een zachte ondergrond en beschermt tegen schade door gaten in de weg.

Met nylon versterkte gordels. Biedt extra sterkte. Uiterst sterke gordels. Verbetert de stabiliteit van de besturing en verlengt de levensduur.

Vantra LT (RA18)

Een langere levensduur en inwendige anti-slijtage kwaliteiten. De Vantra LT is een zomerradiaalband voor bedrijfswagens en busjes met een lange levensduur, zuiniger brandstofverbruik, buitengewone prestaties op een nat wegdek en een uitgebalanceerd contactvlak. Zelfs zwaar beladen blijft de stabiliteit behouden, hetgeen de veiligheid van de chauffeur ten goede komt.

Gebruik van 3 brede groeven. Vermindert aquaplaning en vergroot de prestaties en de veiligheid bij hoge snelheden. Versterkte gordel. Zorgt door de versterkte gordel laag voor duurzame prestaties.

Dubbele stalen gordel. Zorgt voor een band met een lange levensduur. Binnen voering. Voorkomt het lekken van lucht en houdt de band op spanning.

Karkas. Behoudt de vorm van de band. Hielvulling. Een grotere stijfheid van de velgaansluiting voor een betere handling.

ra18
ra08

Radial RA08 (RA08)

Commerciële band voor bestelwagens en kleine trucks: een combinatie van ontwerp en prestaties. De Radial RA08 heeft een rechte zigzag groef die de rijprestaties op droge, natte en besneeuwde wegen aanzienlijk verbetert. Een uitgebalanceerde spreiding van de ribben en blokken zorgt voor een natuurlijke stabiliteit van de besturing, buitengewone remprestaties en grip. Bovendien wordt hij gekenmerkt door een geringe slijtage van het profiel en een lange levensduur

Radial RA10 (RA10)

De sterke banden voor alle weersomstandigheden zijn voorzien van de M+S-markering. De RADIAL RA10 heeft een breed loopvlak en een speciaal profiel voor een lange levensduur.

ra10
ra14

Radial RA14 (RA14)

Een premium band voor bestelwagens. Een band met geribbeld blok, bedoeld voor Europese personenauto’s, met meer grip op een nat wegdek en betere handling bij grote personenauto’s.

Radial RA28 (RA28)

De asymmetrische banden voor busjes en caravans. De RADIAL RA28 wordt gekenmerkt door een uitstekende handling en minimaal bandengeluid. Tevens zorgt de band door de verbeterde rolweerstand en samenstelling van het loopvlak voor een laag brandstofverbruik.

ra28