cint.allseasonplus

Cinturato All Season Plus

Sterke punten.
Cinturato All Season Plus is de evolutie van de huidige Cinturato All Season: verbeterde productprestaties voor bestuurders uit stedelijke gebieden die op zoek zijn naar innovatieve en alternatieve mobiliteitsoplossing. Het nieuwe loopvlakprofiel zorgt voor verbeterde prestaties, zowel in zomerse als winterse omstandigheden. Dit met speciale focus op het rijden op besneeuwd en nat oppervlak zodat een veilige rit gegarandeerd word.

Technische kenmerken.
Voor elk seizoen, lekbestendig. Nu, plus. Nieuw loopvlak samenstelling. Nieuw mixing proces. Meer veiligheid op besneeuwd en nat wegdek. 3D sipe technologie. Verbeterde wendbaarheid op droog wegdek waardoor de remafstand aanzienlijk verminderd. Directioneel loopvlakprofiel. Uitstekende handling en remprestaties op een nat wegdek Seal Inside technologie. Mogelijkheid verder te rijden, zelfs na een lekke in de band.

Cinturato All Season

Sterke punten.
Uitstekend evenwicht in de prestaties onder alle weersomstandigheden.

Technische kenmerken.
Directioneel loopvlakprofiel: betere waterafvoer en tractie op sneeuw. 3D lamellentechnologie: stabieler loopvlak, geoptimaliseerd loopvlakprofiel. Full silica loopvlakcompound: grotere soepelheid en meer grip bij lage temperaturen.

Lagere rolweerstand. Seal-inside technologie houdt de bandenspanning op peil, zelfs met een gaatje in de loopvlakzone Sneeuwvlokmarkering garandeert veiligheid in winterse omstandigheden. Seal-Inside technology garandeert veiligheid en mobiliteit, zelfs bij een doorboorde band

cinturato all season
carrier allseason

Carrier All Season

Sterke punten.
Betere prestaties onder alle weersomstandigheden: hogere tractie en betere remprestaties op een besneeuwd wegdek, grotere stabiliteit en wendbaarheid op een nat wegdek.

Technische kenmerken.
Nieuwe “all season”-compound en een nieuw loopvlakprofiel. Sneeuwvlok-markering. Ook verkrijgbaar in “Seal Inside”- uitvoering.

Scorpion Verde All Season

Sterke punten.
Gegarandeerde kostenbesparingen, milieuvriendelijk, comfortabel en veilig op elk type wegdek. Schitterende zijwaartse stabiliteit en goede tractie op een nat of besneeuwd wegdek garanderen hoge “All Season-prestaties”.

Technische kenmerken.
Lamellen over de hele omtrek van het loopvlak en hoge densiteit van de laterale lamellen. Geoptimaliseerde opeenvolging van profielblokken en lamellen.

Belangrijkste homologaties.
Audi, Audi Quattro, Bentley, BMW, Chevrolet, Fiat, Ford, Hyundai, Jaguar, Jeep, Land Rover, Lincoln, Maserati, Mercedes, Mitsubishi, Porsche, Volkswagen, Volvo.

Scorpion Verde a/s