wintersottozero

Winter SottoZero-3

Sterke punten.
De beste winterprestaties in alle winterse weersomstandigheden.

Technische kenmerken.
Directioneel loopvlakprofiel in de vorm van een dubbele pijl om meer tractie in sneeuw te hebben. Bredere groeven : uitstekend wendbaar op een nat wegdek en goede remprestaties. Deze band is beter wendbaar op een droog wegdek maar ook een kortere remafstand dankzij de 3D-lamellentechnologie. Het heeft ook een gefunctionaliseerde compound om uitstekende grip in alle winterse weeromstandigheden hebben.

Winter SottoZero-2

Sterke punten.
De beste winterprestaties in alle winterse weersomstandigheden.

Technische kenmerken.
Directioneel loopvlakprofiel in de vorm van een dubbele pijl om meer tractie in sneeuw te hebben. Bredere groeven : uitstekend wendbaar op een nat wegdek en goede remprestaties. Deze band is beter wendbaar op een droog wegdek, maar heeft ook een kortere remafstand dankzij de 3D-lamellentechnologie. Deze band  heeft ook een gefunctionaliseerde compound om uitstekende grip in alle winterse weersomstandigheden  te hebben.

sottozero2
snowcontrol3

Winter Snow Control-3

Sterke punten.
Perfecte tractie en remprestaties op besneeuwd wegdek. Een uitstekend evenwicht tussen prestaties op nat en besneeuwd wegdek.

Technische kenmerken.
​De loopvlakprofiel is geoptimaliseerd en geeft meer tractie op een besneeuwd wegdek. De loopvlakcompound is verbeterd en geeft een beter evenwicht tussen gedrag op nat en besneeuwd wegdek. Interactieve Brickwork-Lamellen (I.B.S.) geeft een grotere stabiliteit, zowel zijdelings als rechtdoor, voor een betere wendbaarheid. Een innoverende basiscompound en hielvorm: om voortreffelijk veilig rijgedrag op droog wegdek.

Winter Carrier

Sterke punten.
De ideale keuze voor bestelwagens. Garandeert een hoog kilomerterrendement en veiligheid in moeilijke omstandigheden. Deze band is veiliger op een nat wegdek. Langere levensduur van de band.

Technische kenmerken.
Deze band heeft een nieuwe compound en een nieuw loopvlakprofiel om een betere prijsprestatieverhouding te hebben. Een nieuw loopvlakprofiel met 3 brede omtrekgroeven om op een nat wegdek veiliger rijden.

winter carrier
scorpion winter

Scorpion Winter

Sterke punten.
Voertuigcontrole op besneeuwde bodems en korte remafstanden in alle winterse rijomstandigheden. Meer grip bij elk winterweer en een lage rolweerstand.

Technische kenmerken.
Dankzij die modulaire profielblokken, is er een betere tractie en verwerking van zijwaartse krachten. Een directioneel en symmetrisch loopvlakprofiel om betere autobeheersing te hebben maar ook een kortere remafstand in alle winterse rijomstandigheden. Ten laatste, zijn er omtrekgroeven voor uitstekende wendbaarheid en remprestaties op een nat wegdek.

Scorpion Ice&Snow

Sterke punten.
De perfecte oplossing voor hoge prestaties bij lage temperaturen op de snelle, luxueuze SUV’s van tegenwoordig. Goed op elk winters wegdek, met een laag geluidsniveau. Goede voertuigbeheersing en wendbaarheid.

Technische kenmerken.
Een optimale tractie op sneeuw maar ook bij bergaf rijden dankzij de meerrandige loopvlakblokken. Er zijn vier brede omtrekgroeven voor een hoge veiligheidsmarge. Deze band heeft een robuust off-road karkasontwerp maar ook een gespecialiseerd loopvlakprofiel.

scorpion ice snow