cint. p1 verde

Cinturato P1 Verde

Sterke punten.
Een perfecte beheersing op zowel droge als natte wegen en een comfortabele rijervaring. Minder rolweerstand, vooral in het stadsverkeer.

Technische kenmerken.
Profiel met specifieke opeenvolging van de profielblokken: minder rijgeluiden in het voertuig.
Hybride materialen en innovatief loopvlakdesign: veiliger op een droog en nat wegdek.
Nieuw profiel en spanningscontrolesysteem: meer comfortabele rijervaring nieuwe rubbersamenstelling. Nieuwe materialen en innovatieve compounds, aërodynamische flanken en een lager gewicht.

Belangrijkste homologaties.
Fiat, Ford, Hyundai, Kia, Nissan, Skoda, Volkswagen.

Cinturato P7

Sterke punten.
De perfecte combinatie van lage rolweerstand, kunststof en geluidscomfort voor goede kilometerprestaties en de garantie op een prima remprestaties en wendbaarheid.

Technische kenmerken.
Innovatieve en geavanceerde compound. Deze band heeft een specifieke bandenstructuur en loopvlakprofiel.

p7 cinturato
p7 cint. blue

Cinturato P7 Blue

Sterke punten.
Lage rolweerstand en grip op een nat wegdek. Nadruk op “groene” prestaties, zoals laag geluid en veel comfort.

Technische kenmerken.
Verbeterde loopvlak stabiliteit dankzij de optimalisatie van profiel en gordelpakket. Innovatieve loopvlak compound met een composietlaag onder het loopvlak.

P-Zero Rosso

Sterke punten.
De optimale balans tussen prestaties en comfort, voor vintage modellen en klassieke auto’s in de premium en, prestige-segmenten.

Technische kenmerken.
Asymmetrisch loopvlakprofiel met uitstekende wendbaarheid voor hoge snelheden en grote veiligheid op een nat wegdek.

Belangrijkste homologaties.
Audi, Bentley, BMW, Ferrari, Lamborghini, Maserati, Mercedes, Porsche, Volkswagen, Volvo.

p-zero rosso
p-zero nero

P-Zero Nero

Sterke punten.
Constante prestaties en comfort tijdens de hele levensduur van de band. Hogere kilometerprestaties en uitstekende “handling” op een nat en een droog wegdek.​

Technische kenmerken.
Geoptimaliseerde compound met een evenwichtig silicagehalte. Met een grote slijtageweerstand

P-Zero

Sterke punten.
Extreme autobeheersing in alle situaties. Maximale tractie en remprestaties.

Technische kenmerken.
​Grote flankstijfheid en vlotte stuurreacties dankzij de buitenkant van de schouderzone met grote en stijve profielblokken. Verbeterde loopvlakstijfheid met geoptimaliseerde en constante contactzone dankzij drie robuuste centrale ribben. Zeer goede balans tussen remgedrag en wendbaarheid, zelfs bij hoge snelheid en een sportieve rijstijl. Samen met toonaangevende constructeurs ontwikkeld voor hoog presterende OEM-uitrusting

Belangrijkste homologaties.
Alfa Romeo, Aston Martin, Audi, Audi Quattro, Bentley, BMW, BMW – M Series, Mini, Chrysler – Jeep, Dodge, Ferrari, Ford- USA, GM – Buick, GM – Cadillac, GM – Chevrolet, Jaguar, Lamborghini, Land Rover, Lincoln, Lotus, Maserati, McLaren, Mercedes, Mercedes-AMG, Opel, Pagani, Porsche, Seat, Skoda, Volkswagen, Volvo.

p-zero
p-zero corsa

P-Zero Corsa System

Sterke punten.
Innovatieve race rubbersamenstelling: Extreme grip, zelfs bij hoge snelheid. Gespecialiseerde bandstructuur die verbeterd de stabiliteit in de bochten.

Technische kenmerken.
Asymmetrisch loopvlak ontwerp: extreem niveau van handeling in alle situaties. Directionaal ontwerp met lengtegroeven: veiligheid onder natte omstandigheden en bij het nemen van scherpe bochten.

Carrier

Sterke punten.
Significante verbetering van het kilometerrendement van ongeveer 30%. Veiliger op een nat wegdek.

Technische kenmerken.
Complete wijziging van de profielgeometrie en een volledig nieuwe compound. Zowel het loopvlakprofiel als de compound en de profielgeometrie zijn nieuw.​

carrier
p-zero

P-Zero Rosso SUV

Sterke punten.
De optimale balans tussen prestatie en comfort voor gemiddelde tot zeer krachtige wagens. ​

Technische kenmerken.
Directioneel profiel met overlangse groeven: Veiligheid in natte omstandigheden en stabiel in de bochten. Asymmetrisch – vier brede overlangse groeven: Verbeterde veiligheid en controle in mogelijke situaties met aquaplanning. Asymmetrisch patroon: met een compact gebied aan de buitenkant: hoog niveau van controleerbaarheid.

Scorpion Verde

Sterke punten.
Een betere grip en remprestatie op een nat wegdek maar ook voor een algemene stabiliteit, zelfs op de grootste SUV’s. Lage rolweerstand en gewicht garanderen een lager brandstofverbruik en minder CO2 -uitstoot.

Technische kenmerken.
Innovatieve compound met speciale polymeren en een specifiek ontwikkeld schouderprofiel. Geoptimaliseerde groefopeenvolging en -fasering.

Belangrijkste homologaties.
Audi, Audi Quattro, BMW, Fiat, Ford, Jeep, Land Rover, Maserati, Mercedes, Nissan, Porsche, Skoda, Volkswagen, Volvo.

scorpion verde
scorpion atr

Scorpion A/TR

Sterke punten.
Hoge weerstand tegen beschadiging en ononderbroken tractie, ook op het terrein. Zeer goede tractie en efficiënt remgedrag.

Technische kenmerken.
Robuust karkas en versterkte flanken: hoge weerstand tegen beschadiging. Brede, robuuste schouderblokken: betere tractie en efficiënt remgedrag. Gebogen centrale groeven: ononderbroken tractie op het terrein.

Belangrijkste homologaties.
Chevrolet, Chrysler-Jeep, Citroen, Fiat, Ford, Land Rover, Hyundai, Mercedes-AMG, Mitsubishi, Peugeot, Suzuki, Toyota, Volkswagen.

Scorpion S/TR

Sterke punten.
Perfecte balans voor weggebruik en gemiddeld off road gebruik.

Technische kenmerken.
Onderscheidend schuine blokken in combinatie met intensieve ontwerp van de lamellen: Veiligheid tijdens het sturen en het remmen. Een verbeterde controle in alle omstandigheden. Doorlopende centrale groef: Rijcomfort en verminderd rijgeluid. Silica en verhoogd natuurlijk rubber in de samenstelling: verbeterde prestaties op oppervlakken die nat zijn of licht bedekt in sneeuw.

scorpion str
scorpion zero

Scorpion Zero

Sterke punten.
Ontwikkeld voor hoge/sportieve prestaties op de weg en veilig rijden in off road condities. Perfect voor bestuurders die hogere niveaus van grip zoeken en een goede feedback van het stuur.

Technische kenmerken.
Asymmetrisch groef ontwerp met Z-profiel: Verbeterde tractie en rem veiligheid. Continue longitudinale blok profielen en compacte schouderblokken: nauwkeurige hoge snelheid prestaties en controle. Doorlopende centrale groef: Verbeterde levensduur van de band.