toyo
toyo tires dakar

Toyo Tire Benelux verzorgt sinds 1990 de verkoop, PR, communicatie, marketing en distributie van de meest geavanceerde autobanden: TOYO TIRES. Het verkoopskantoor is gevestigd in Oud Gastel en het magazijn voor de Benelux markt is gevestigd in Dortmund en staat vol met speciale banden voor de sportievere, snellere wagens, uitgebalanceerde exemplaren voor bestelwagens, unieke varianten voor 4×4 en SUV.

 

Toyo banden zijn er in alle soorten en maten, maar ze hebben altijd één ding gemeen: ze zorgen voor de perfecte prestaties. Het Japanse wereldmerk staat voor topkwaliteit en de meest moderne technologie. Gedreven door ambitie besteedt onze moedermaatschappij 100 miljoen euro per jaar aan ontwikkeling en onderzoek om de producten en technieken steeds weer verder te perfectioneren. Toyo Tires banden voldoen hierdoor aan de hoogst mogelijke standaard en ze sluiten optimaal aan bij de stijl van de bestuurder en de omstandigheden.

Geschiedenis

Geschiedenis van Toyo

Toyo Tire Benelux verzorgt sinds 1990 de verkoop, PR, communicatie, marketing en distributie van de meest geavanceerde autobanden: TOYO TIRES

NoAir

NoAir van Toyo

Eigenschappen van NoAir

Vooruitzichten

Vooruitzichten van Toyo

Toyo Tires heeft spectaculaire vorderingen gemaakt

Voor meer informatie over de zomerbanden van Toyo kunt u op de volgende pagina alles vinden.

ProxesT1R
s954

Voor meer informatie over de winterbanden van Toyo kunt u op de volgende pagina alles vinden.

Voor meer informatie over de All-Seasonbanden van Toyo kunt u op de volgende pagina alles vinden.

celsius