s954

Snowprox S954

De nieuwe Snowprox S954 is geoptimaliseerd voor een maximale baanvastheid in vochtige omstandigheden en vormt zo het ideale antwoord op het meest uiteenlopende winterweer.

Met de Snowprox S954 remt u in vertrouwen en hebt u voldoende grip op natte en besneeuwde wegen. Baanbrekende innovaties in het loopvlakpatroon en de samenstelling van het rubber garanderen een veilige en precieze stuurervaring in typische winteromstandigheden in de Benelux.

De uitgebreide keuze aan formaten varieert van 15 tot 20 inch, met snelheidsindicaties tot W, waardoor de banden geschikt zijn voor een ruime waaier aan premiummodellen en sportwagens.

Snowprox S954 SUV

Geoptimaliseerd voor grip op nat wegdek bij koelere temperaturen, de nieuwe Snowprox S954 SUV voelt zich thuis in winterse weersomstandigheden.
Met zijn uitzonderlijke grip, biedt de Snowprox S954 SUV de grip en het zelfvertrouwen op natte en besneeuwde wegen.
Innovatieve bouw- en materiaaltechnologie zorgt voor veilige en precieze handeling tijdens de typische Europese winters.
Nu verkrijgbaar voor een breed scala premium SUV’s
s954suv
s943

Snowprox S943

De Snowprox S943 is de opvolger van de Snowprox S942 in het personenwagensegment. De Snowprox S943 heeft een symmetrisch profiel met Silica rubbersamenstelling en polymeren. Het profiel beschikt over laterale groeven en twee brede centrale groeven die zorgen voor een optimale stuurprecisie, goede remprestaties en een uitstekende weerstand tegen aquaplaning. Kleine dwarsgroefjes bieden een optimale tractie en een gelijkmatige contactdruk. De band heeft een lage rolweerstand wat resulteert in een lager brandstofverbruik en een lagere Co2 emissie.

Verbeterde polymeer samenstelling voor winterse omstandigheden.

Lagere rolweerstand en een langere levensduur door een verhoogde dispersie van het vulmiddel.
Verminderde hardheid wat resulteert in betere prestaties op sneeuw.
Toevoeging van stoffen van natuurlijke oorsprong verbeteren de interactie tussen polymeer en silica wat leidt tot een betere grip zonder afbreuk te doen aan sneeuw prestaties.

Brede centrale groeven. Richtingsgebonden loopvlakontwerp met brede centrale groeven geeft een superieure grip en tractie op sneeuw.

Snowprox S953

De Snowprox S953 is speciaal ontworpen voor luxe personenwagens en de meest veeleisende sportwagens. Deze High Performance winterband zorgt voor uitstekende remprestaties, optimale rijeigenschappen en ongeziene controle in veranderlijke winterse omstandigheden.

De nieuwe rubbersamenstelling zorgt voor zeer goede prestaties op nat en droog wegdek en goede grip op sneeuw en ijs. Asymmetrische sectieblokken

Perfecte remprestaties nat / droog.
Multi wave sipes. Stabiliteit op nat en droog wegdek.
Beter bestand tegen onregelmatige slijtage. Laterale openingen. Snelle en efficiënte waterafvoer en perfecte tractie op besneeuwde ondergrond.

2 brede groeven en V- vormige groeven. Perfecte weerstand tegen aquaplaning.

s953
OpenWT

Open Country W/T

De Open Country W/T is een echte high-tech winterband met een asymmetrisch profiel voor uitzonderlijke resultaten op besneeuwde, beijzelde én natte ondergrond. Het fijn gestileerde profiel van deze 4×4 band beschikt over drie brede groeven die het water afvoeren en het risico op aquaplaning reduceren. En ook de unieke Silica rubbersamenstelling draagt bij aan de comfortabele rijeigenschappen onder extreme omstandigheden.

Silica Compound. Verbeterde rijprestaties op nat wegdek (tractie en remkracht).

H09

De H09 is een winterband voor de nieuwe generatie bestelbussen en lichte vrachtwagens. De dwarsprofilering in combinatie met talloze golf-vormige lamellen zorgen voor een uitstekende grip op natte- en besneeuwde wegen, zonder concessies te doen aan het rijden op een droge weg. Naast elementen als comfort heeft deze band een uitermate laag geluidsniveau.

4 brede groeven. Snelle en efficiënte waterafvoer. Wave siping. Geoptimaliseerd contact op besneeuwd wegdek.

Brede lamellen op schouders. Optimale tractie op besneeuwd wegdek.

h09
Observe Van

OBSERVE VAN

Deze betrouwbare en zuinige bestelwagenband voor de winter is ontworpen om het bedrijf in beweging te houden, ongeacht de weersomstandigheden. In koude, natte winterse omstandigheden of in de sneeuw bieden de Observe Van banden een ongeëvenaarde mobiliteit.

Een nieuwe compound die slijtvast is en goede grip biedt op zowel droog als nat weer in combinatie met een versterkte behuizing en een innovatief ontwerp van het loopvlak, resulteren in een economische, duurzame band.

Verkrijgbaar in snelheidsindex R, S, T en H en in inchmaten 14 t/m 17 inch.