Lichtmetalen kwaliteitsvelgen.

Wij leveren alleen velgen van hoge kwaliteit. De onderstaande velgen merken worden door ons geleverd, compleet met kitset als dit nodig is. De merken zijn AEZ, Dezent, DOTZ en Enzo.

 

Alle velgen zijn ook in de configurator te plaatsen onder de betreffende auto. De configurator zit achter het login-gedeelte. Hier staan ook de vele netto-prijzen die er voor verschillende types zijn.

 

Voor logingegevens kunt u een aanvraag doen als u bedrijfsmatig banden en velgen verkoopt. Door het contact-formulier in te vullen krijgt u hier de beschikking over.

Hieronder staan de vier logo’s van de merken de we leveren. Per merk staan er alle foto’s van de leverbare velgen. Door op de foto te klikken kunt u door naar de webshop, met hier de maten, en prijzen. Voor beschikbaarheid neemt u contact op met de afdeling verkoop (via e-mail of telefoon). Zij kunnen direct zien wat en wanneer dit leverbaar is. Normaal is voor 15.00 uur bestellen levering de volgende dag. Komen de velgen uit een buitenlands magazijn dan is de levertijd 2 á 3 dagen.

aez
Dezent
DOTZ
ENZO