logo-tiptop
reparatie band

Met het moederbedrijf REMA TIP TOP AG en vele vestigingen in de verschillende landen is REMA TIP TOP de grootste wereldwijde “supplier” van alle wielservicematerialen rondom ”wiel & band”. De productie van bandenreparatiematerialen vindt plaats in eigen fabrieken op de locaties Poing en Fürstenzell in Duitsland. Daarnaast wordt met gespecialiseerde partner fabrikanten volume gebundeld en gezamenlijk producten ontwikkeld ten behoeve van het REMA TIP TOP assortiment. Met meer dan 90 jaar ervaring biedt REMA TIP TOP in vrijwel alle landen wereldwijd een compleet assortiment wielservicematerialen. REMA TIP TOP biedt door zijn rijke historie continuïteit voor iedere vorm van samenwerking met zijn klanten.

alligator-logo

Alligator

Al sinds 1920 ontwikkelaar en fabrikant van ventielen, zowel voor auto’s, vrachtwagens, landbouwmachines, fietsen of voor speciale industriële toepassingen.

logo-eco

ECO

Siming is meer dan 20 jaar fabrikant van o.a. A-kwaliteit ventielen en wielgewichten. Opgericht in 1993 en sindsdien uitgegroeid tot een grote producent van wielaccessoires met afnemers over de hele wereld. Decennia aan R&D ervaring zorgen voor een innovatief proces met doorlopend nieuwe ideeën en designs.
equal-flexx-logo

Equal

EQUAL is een gepatenteerde trilling dempende en wiel balancerende oplossing voor de complete band-wiel combinatie. In tegenstelling tot het traditionele balanceren met lood, zijn de Equal deeltjes zacht, gemaakt van plastic en reageren op elke rotatie van de band.

logo-tiptop

Rema Tip Top Producten Webshop

Rema Tip Top

Naar alle producten om te bestellen

REMA TIP TOP

Als marktleider in wielservicematerialen levert REMA TIP TOP innovatieve producten en service pakketten om werkprocessen in de automotive branche gemakkelijker te maken.

logo-schrader

Schrader

Al meer dan 165 jaar wereldleider in het ontwerpen en vervaardigen van ventielen, mechanische en elektronische componenten en detectie technologie. In 1844 uitvinder van het wereldberoemde Schrader ventiel, nu terug te vinden op elk motorvoertuig in de wereld.

sw-stahl-logo

SW-Stahl

SW-Stahl is een succesvol en innovatief bedrijf op het gebied van hand- en speciaal gereedschap. Het programma omvat een assortiment van meer dan 7500 artikelen van hoge kwaliteit variërend van standaard handgereedschap tot innovatief automotive speciaal gereedschap.

logo-trax-grijs

Trax

Trax wielgewichten worden ontwikkeld door Trax JH Ltd, een van Europa’s grootste wielgewicht fabrikanten. Al vanaf vanaf 1989 werken zij aan toonaangevende en hoge kwaliteit wielgewichten en zijn zij pionier op het gebied van nieuwe ideeën en design.

logo-wonder

Wonder

Fabrikant van o.a. de beroemde Eurodainu bandenvulmeters en hoogwaardige kwaliteit ventielen voor personenwagen, vrachtwagen, earth movers en landbouw voertuigen.